maandag 12 oktober 2015

Welke bakker helpt ons aan pinda- en notenvrije kruidnoten?

Onze zoektocht naar kruidnoten die vrij zijn van (sporen van) pinda's en noten lijkt een gebed zonder eind. Nu kwam Natascha (een van onze lotgenoten) op het idee op zoek te gaan naar een bakker die voor ons allemaal op bestelling veilige kruidnoten wil bakken. Hoe we dat logistiek allemaal regelen is natuurlijk afhankelijk van de wensen van de bakker en de aantallen mensen die deze veilige kruidnoten willen afnemen. Mijn vraag aan jullie is dit bericht zo veel mogelijk te verspreiden en als je bakkers kent deze ook met hen te delen. Laat me ook even weten of je interesse hebt in het afnemen van deze pepernoten en hoeveel je er dan wil.

Dus bij deze:


Beste Bakkers van Nederland,

Met het sinterklaasfeest in het vooruitzicht, heeft iedereen alweer trek in kruidnoten. Als je extreem allergisch bent voor pinda's en/of noten, is het echter erg moeilijk veilige kruidnoten te vinden. Op elke verpakking die we in de supermarkten kunnen kopen staat de vermelding dat het gemaakt is in een fabriek waar ook pinda's en/of noten worden verwerkt. Met deze heftige allergieën kan het kleinste spoortje pinda of noot al fataal aflopen. Daarom vragen we om uw hulp.

Kunt u garanderen dat uw kruidnoten vrij zijn van (sporen van) pinda's én noten? Bent u bereid voor ons (alleen al op Facebook hebben we 810 volgers die zelf deze allergieën hebben of kinderen hebben met deze allergieën) kruidnoten te bakken? Kunt u dan contact met ons opnemen via www.facebook.com/pindaallergie of via deze pagina? De logistiek van de verspreiding komen we wel uit.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet, namens al onze lotgenoten,

Anna Vink

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen