woensdag 8 april 2015

Protocol Allergische Reactie

Via DEZE LINK kom je bij het door mij opgesteld protocol voor allergische reacties. Deze kun je kopiƫren en personaliseren.

Wij hebben het protocol op de volgende plekken neergelegd/opgehangen/ingestopt:

  • In de Hippers van onze zoon (heuptasje waarin hij zijn epipennen bewaart)
  • In het epipen tasje dat ik standaard in mijn tas heb zitten
  • Bij de deur in de klas
  • In een map in de klas waar alle medische informatie staat van alle leerlingen
  • In de trommel in de klas waar ook vervangende traktaties in zitten voor het geval een jarige job/jet vergeet dat onze kinderen niet alles mogen eten
  • In de lerarenkamer.

Als onze kinderen voor het eerst bij een klasgenootje/vriendje gaan spelen, neem ik altijd het protocol erbij en leg ik aan de ouders uit wat er kan gebeuren en wat ze moeten doen in geval van reactie. Tegenwoordig laat ik de kinderen zelf vertellen wat er kan gebeuren en wat ze moeten doen. Ik vul aan waar nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen